FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray kendi sahasında Akhisarspor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışına devam etti. Sarı kırmızılılar bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray'ın Akhisarspor forması giyen Fatih Öztürkile anlaşma sağladığı ve sezon sonunda sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
 

Galatasaray Haberleri: Fatih Öztürk, Galatasaray'a transfer oldu mu?


Akhisarspor Kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fatih Öztürk'e Süper Lig'den teklifler gelmeye başladı. 32 yaşındaki kaleciye talip olan ve kadrosuna katmak isteyen kulüplerin başında Galatasaray'ın geldiğini ise FutbolArena, 7 Ocak ve 8 Şubat tarihinde yaptığı özel haberlerle duyurmuştu.

Sarı kırmızılılar Ocak ayında bedelsiz almak istediği Fatih için Akhisarspor'un 'alacaklarına karşılık bonservisini' vermeyip para istemesi üzerine transfer sezon sonuna kalmıştı. Mayıs ayında kontratı bitecek olan Fatih Öztürk'ü, Galatasaray ciddi anlamda kadrosuna katmayı düşünüp menajeri ile de irtibatı koparmazken, tecrübeli kaleciye de teklifler gelmeye başladı.Sözleşmesi Mayıs ayında bitecek olan Fatih Öztürk'e, Süper Lig'den Kasımpaşa ve Antalyaspor'un talip olup transferi için menajeri ile temasa geçtiği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Fatih'in de ilk tercihinin kendisini Ocak ayında kadrosuna katmak isteyen Galatasaray olduğu ve devre arasında Akhisarspor'dan gelen 'sözleşmeni uzatalım' önerisini de kabul etmediği öğrenildi.

Galatasaray 1-0 Akhisarspor Fatih Terim'in maç sonu açıklamaları


"BENİM BİLDİĞİM DERBİLER PAZAR OYNANIR AMA BİZ PAZAR OYNUYORUZ"

Cuma sabahı 09:00'da gelen bir takımdan bahsediyoruz. Benim bildiğim derbiler pazar oynanır. Biz 5.5 saatlik yoldan geliyoruz ve pazar oynuyoruz. Ancak buna rağmen kazanma isteğinden çok mutlu oldum. Attığınız bir golün kıymetini iyi bilmek lazım. Biz de bu golün kıymetini bileceğiz. 

"3 PUAN ÇOK ÖNEMLİYDİ"

Önemliydi. Burada 3 puan almak önemliydi. Bu kadar hücum pozisyonları, bu kadar atak arzusu daha önce bulunan bir golle daha değişik bir oyun olabilirdi. 0-0 gittikçe maç hem kontra yememek, hemde gol atmak için uğraşıyorsunuz. Kolay değil. Akhisarspor da kendi alanında iyi oynayan takım. Takımımı yürekten kutluyorum. Çok önemli bir moral oldu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.