Galatasaray Spor Kulübü, yeni sezon formalarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüp iç ve dış saha formalarının yer aldığı paylaşımda, "Doğa dostu formalar Galatasaray’ın 'İlk ve Tek' hikayesi ile buluştu." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Spor Kulübü, yeni sezon iç ve dış saha formalarının 399 TL'den satışa çıkarıldığını duyurdu.

AVRUPA’DA GİYİLEN İLK FORMA

İç saha formasının hikayesinden söz eden sarı-kırmızılı kulübün açıklamasında, “Avrupa’da ilk giydiğimiz formadan esinlenilen iç saha formamız ve karanlığı aydınlatan kupamızı temsil eden deplasman formamız ilk kez eş zamanlı olarak 85 GSStore mağazasında satışta!” denildi.

Galatasaray Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Yakından bak anlarsın neden İlk ve Tek olduğumuzu. Avrupa’da ilk giydiğimiz formadan esinlenilen iç saha formamız ve karanlığı aydınlatan kupamızı temsil eden deplasman formamız satışta. 2021-22 yeni koleksiyonumuz satışta.” İfadelerine yer verdi.

DOĞA DOSTU

Galatasaray, “Doğa dostu formalar Galatasaray’ın İlk ve Tek hikayesi ile buluştu. Avrupa’da ilk giydiğimiz formadan esinlenilen iç saha formamız ve karanlığı aydınlatan kupamızı temsil eden deplasman formamız satışta.” şeklinde başka bir paylaşımda daha bulundu.

Galatasaray'ın yeni sezon iç ve dış saha formaları eş zamanlı olarak ilk kez 85 GSStore mağazalarında 399,90 TL'den satışa çıkarıldı.