Levent Gültekin/ Diriliş Postası

Gitti, gidecek, kalacak derken transferinde hala somut bir gelişme olmayan Podolski, Ziraat Türkiye Kupası maçında Erzincanspor’a 5 gol birden atınca sarı kırmızılı taraftarlar Alman golcünün takımda kalması için yönetimi resmen bombardımana tuttu. 
 
Podolski’nin satılması halinde yerine iyi bir futbolcu alınmayacağını düşünen Galatasaray camiası ‘Eldeki Podolski’den’ olmak istemezken, oyuncunun Türkiye temsilcisi Ali Pektaş sarı kırmızılı taraftarları rahatlatacak açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki golcü için herhangi bir gelişmenin olmadığını kaydeden Pektaş, “daha önce Çin iddialarını nasıl yalanladıysam, Vissel Kobe iddialarının gerçeği yansıtmadığını” ifadelerini kullandı.
 
İşte Ali Pektaş’tan Lukas Podolski açıklaması…
 
Podolski hakkında daha önce Beijing iddiaları vardı ama ben o iddiaların asılsız olduğunu söyledim, zaman beni haklı çıkardı. Çin kulüpleri Podolski’ye ciddi bir şekilde talip olmadı. Şimdi de Visse Kobe haberlerini görüyorum. Japonlar ciddi şekilde Galatasaray’la masaya oturmadı, şu an için Podolski hakkında herhangi bir gelişme yok.