Levent Gültekin/ Diriliş Postası

Süper Lig'in 9.haftasında Adanaspor maçında oyundan alınırken sergilediği olumsuz tavırlarla hem yönetimi hem de Riekerink'i kızdıran Yasin Öztekin, Tuzlaspor karşılaşmasının 61.dakikasında kırmızı kart görünce kaçınılmaz sonu hazırlamış oldu. Yapılan tüm uyarılara rağmen teknik heyeti umursamayan ve Torku Konyaspor maçında cezalı duruma düşen milli futbolcu süresiz kadro dışı kalırken, bazı iddialara göre Galatasaray yönetiminin Yasin'i satılığa çıkardığı gelen iyi teklifle beraber tecrübeli futbolcunun takımdan gönderileceği belirtildi.

YASİN KADRO DIŞI KALDI AMA...

Ligin ilk yarısında sağ açıkta problemler yaşamasına rağmen o mevkiyi Yasin Öztekin'le iyi geçiştiren Galatasaray'da 29 yaşındaki oyuncunun yerine kimin monte edileceği merakla beklenirken, FFP kriterleriyle uğraşan sarı kırmızılı kulübün transfer konusunda da elinin kolunun bağlandığı biliniyor.

SABRİ-HAMİT-SEMİH-CAVANDA ALIRKEN...! 

Galatasaray Kulübü'ne yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre; Yasin Öztekin'in kadro dışı kalma sebeplerinden biri de oyuncunun her golde yönetime 'Zam' göndermesinde bulunması ve maaşına sürekli iyileştirme istemesi. Takımda bazı futbolcuların kazandığı ücretlere takılan Yasin, aldığının çok daha fazlasını hak ettiğini düşünürken, önümüzdeki günlerde menajer Önder İnce'nin Başkan Dursun Özbek'le masaya oturmayı planladığı iddia edildi.

SNEİJDER YASİN'İN 5 KATI MAAŞ ALIYOR! 

Süper Lig'de bu sezon 21 maçta görev alan Yasin 8 gol 1 asist yaparken, deneyimli oyuncunun diğer mevkidaşlarına göre daha iyi bir istatistik ortaya koyması ve daha az kazanması dikkatlerden kaçmadı. 

İşte Yasin Öztekin ve diğer kanat oyuncularının istatistikleri, kazandıkları yıllık ücretler...

Ricardo Quaresma: 22 maç 3 gol 7 asist yıllık kazancı 1.7 milyon Euro 

Olcay Şahan: 18 maç 2 gol 2 asist 1.5 milyon Euro

Volkan Şen: 18 maç gol yok 3 asist 1.5 milyon Euro

Alper Potuk: 21 maç 1 gol 5 asist 1.8 milyon Euro 

Jeremain Lens: 13 maç 3 gol 7 asist 2.2 milyon Euro

Yasin Öztekin: 21 maç 8 gol 1 asist 1.150 bin Euro