Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'u sahasında 3-0 yenen Trabzonspor, teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki galibiyet serisini devam ettirdi.

Ligde teknik direktör Şota Arveladze yönetimindeki 5 iç saha maçından 5 puan çıkarabilen bordo-mavililer, Tekelioğlu ile çıktığı 3 maçı da kazanarak 9 puan elde etmeyi başardı.

Karadeniz ekibi, Arveladze döneminde yaptığı 5 iç saha müsabakasından sadece 1'ini kazanırken, 2 maçta mağlup olmuş, 2 maçta da rakipleriyle yenişememişti.

Bordo-mavililer, Sadi Tekelioğlu yönetiminde ise Hüseyin Avni Aker Stadı'nda gerçekleştirilen müsabakalarda Gençlerbirliği'ni 1-0, Eskişehirspor'u 3-1, Antalyaspor'u da 3-0 mağlup ederek sahasında rakiplerine puan vermedi.

Casinomaxi font-weight: 700;">Daha çok attı, daha az yedi

Bordo-mavili ekip, Tekelioğlu ile üç sahada 3 maç oynamasına karşın, atılan ve yenilen gollerde önemli bir fark yakaladı. Trabzonspor takımı, Arveladze yönetimindeki 5 iç saha maçında 6 gol kaydedip, kalesinde 7 gol görürken, Tekelioğlu dönemindeki 3 karşılaşmada ise 7 gol atıldı ve sadece 1 gol yenildi.

Tekelioğlu: Şampiyonluk yolu iç sahadan geçer

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, takımının iç sahada ortaya koyduğu performansın önemine dikkati çekerek, 3 maçtaki 9 puanın ciddi bir başarı olduğunu söyledi.

Tekelioğlu, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda almaları gereken sonuçları aldıklarını ifade ederek, şampiyonluk yolunun deplasmandan değil, iç sahadan geçtiğini kaydetti.