Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu TBMM’ye sundukları yeni kanun taslağını açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu TBMM’ye sundukları yeni kanun taslağını açıkladı

Berfin Bitirim-Muhabir

İstanbul'da, 1 Mayıs Emek ve Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının Taksim Meydanı'nda yapılmaması kararlaştırılırken, bölgede alarm verildi. Polisler Taksim’de güvenlik önlemleri aldı. Taksim’e çıkan bütün yollar kapalı

İstanbul Valiliği toplu ulaşıma kısıtlama getirdi ve polis ekipleri Taksim'e çıkan yolları demir bariyerle kapattı. İçişleri Bakanlığı'nın yapmış olduğu açıklamada 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için Taksim Meydanı'nda toplanmalara izin verilmediği ifade edilmişti.

İstanbul'da 1 Mayıs alarmı! CHP ve DİSK'in çağrısı sonrası Taksim'e çıkan yollar kapatıldı

TAKSİM ÇAĞRISI YAPILDI

CHP ve DİSK başta olmak üzere bazı sivil toplum kuruluşları ise Taksim çağrısında bulundu. CHP ve DİSK, saat 10.00'da Saraçhane'de buluşarak Taksim'e yürüyecek.

İstanbul'da 1 Mayıs alarmı! CHP ve DİSK'in çağrısı sonrası Taksim'e çıkan yollar kapatıldı

İSTANBUL'DA YOLLAR KAPALI

İstanbul Valiliği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. Sabah saat 05.30'da polis ekipleri trafiğe kapanan  yolları demir bariyer ve dubalarla keserek cadde ve sokakları trafiğe kapattı.