Dünya çapında popüler sesli sohbet platformu Clubhouse, Android telefonlara uyumlu versiyonu için beta testlerine başlandığını bildirdi. Buna göre uygulamanın yakın zamanda tüm Android cihazlarda kullanıma açılması planlanıyor.

Şu an yalnızca İOS işletim sistemini kullanan akıllı telefonlar için hizmet ver Clubhouse, Android işletim sistemi tabanlı akıllı cihazlarda da kullanılabilmesi için çalışmalarına devam ediyor.Canlı sohbet hatlarında Sex Sohbet Numaraları ile seks hattı görüşmeleri yapın.

10 MİLYON AKTİF KULLANICISI BULUNUYOR

Şirket CEO'su Paul Davidson'un yaptığı açıklamaya göre, 10 milyonu aşkın aktif kullanıcısı bulunan uygulamanın, Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk gibi endüstri liderlerinin desteğiyle son zamanlarda büyük popülerlik kazandığı biliniyor.

​Öte yandan, Clubhouse'un masaüstü versiyonunun ne zaman çıkacağı da merak edilirken konu hakkında açıklama yapılmadı.

CLUBHOUSE NEDİR?

2020 yılında yazılım geliştiricileri Alpha Exploration tarafından başlatılan, yalnızca davetiyeyle giriş yapma imkanı sunan ve sadece İOS uyumlu telefonlarda kullanılabilen Clubhouse, sesli sohbet içeren bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Aralık 2020'de yaklaşık 100 milyon ABD doları değerinde olan şirket, 21 Ocak 2021 tarihinde bu rakamı 10’a katlayarak bir milyar dolar piyasa değerine ulaşmıştır.