Samsung Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+, ince ve çerçevesiz tasarıma ve performansını artıran inovatif araçlara sahip. Samsung'dan yapılan açıklamaya göre, şirket Galaxy Note serisinde yer alan Galaxy Note10’un boyutlarını ve biçimini, Y ve Z kuşağından kullanıcılara daha yakın ve üretken bir akıllı telefon deneyimi sunacak şekilde uygun hale getirdi.

Galaxy Note10, tek parça camdan kesilmiş gibi görünen, tutması rahat, pürüzsüz bir biçime sahip. Akıllı telefonun sade fakat sağlam tasarımı, çerçevesiz bir ekranı destekliyor. Bu da aynı anda birden fazla işle uğraşan Note kullanıcılarına daha fazla alan sunuyor.
Galaxy Note10’daki Sinematik Sonsuz Ekran kenarların üzerini aşarak gövde ile ekran arasındaki sınırı belirsiz hale getiriyor. Ekranın orta üst kısmında ise ön kamera yer alıyor. Ekrana dengeli ve estetik bir görünüm katan bu yeni tasarım aynı zamanda ön kameranın konumu sayesinde kullanıcıların eğlenceli ve özgün duvar kağıtları kullanabilmelerini sağlıyor.

GELİŞTİRİLMİŞ S PEN VE DAHA FAZLA RENK SEÇENEĞİ

Note serisinin bir parçası olan S Pen de yeni bir tasarım ve Samsung Notes uygulamasında birden fazla ton desteği gibi bir dizi kullanışlı özellikle güncellendi. Samsung’un not alma uygulamasını kullanırken kalem rengi ve tarzı favori olarak kolayca kaydedilebiliyor, S Pen’deki butona basarak bu yüklenebiliyor ve kullanıcının tarzına en uygun şekilde yazıp çizime başlanabiliyor. Galaxy Note10’un gövdesiyle entegre olan S Pen, cihazın bütünlüğünü bozmayarak estetiğini de zenginleştiriyor ve rahatlıkla elde tutulabiliyor.

Daha üstün bir kullanıcı deneyimi sunmak isteyen Samsung, gerçek kalem ile yazı yazarken veya çizim yaparken çıkan sesleri S Pen’e de ekledi. Yani, Galaxy Note10 ekranı üzerinde not alırken aynı bir kağıdın üzerine not alırmış gibi ses çıkıyor. Kullanıcılar S Pen’i cihazın içine yerleştirdiğinde ise kalemin kapağını kapatırken çıkana benzer bir tıklama sesi duyuyor.