Süper Lig’de sezonu üçüncü basamakta bitirmeyi planlayan Trabzonspor, 34. haftada seyircisinden yoksun çıkacağı karşılaşmada Gaziantep Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi Papara Park’ta saat 19.00’da oynanacak müsabakada hakem Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Geride bıraktığımız 33 haftada 17 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 yenilgi elde eden bordo-mavili ekip, rakip fileleri 56 kez havalandırırken kalesinde ise 43 gol gördü. Çok parlak bir sezon geçirmese de sezon sonu hedeflerine yakın olan, 34. haftaya 55 puanla Beşiktaş’ın 4 puan önünde üçüncü sırada giren Abdullah Avcı’nın öğrencileri, Gaziantep FK karşısında da hata yapmak istemiyor.

3 oyuncu belirsiz

Bordo-mavili ekipte Enis Destan ve Eren Elmalı kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlıkları olan Trezeguet, Meunier ve Fountas’ın durumları ise maç saatinde netleşecek.

Fenerbahçe Beko iki uzatma sonunda kazandı Fenerbahçe Beko iki uzatma sonunda kazandı

Sahne Onuachu’nun

Trabzonspor’da Abdullah Avcı, ileri uçta sakatlığı tamamen geçen Paul Onuachu’ya forma verecek. Nijeryalı golcü, sakatlandıktan tam 2 ay sonra Gaziantep FK karşısında sahaya ilk on birde çıkacak.

Gaziantep ile 13. randevu

İki takım bugüne kadar 12 defa karşı karşıya geldi. Bu maçların 8’ini Karadeniz temsilcisi kazanırken 4 müsabaka ise beraberlikle sona erdi.