Troy ne anlama geliyor? Troy markası nasıl oluştu? Marka logosu nasıl? Yeni ödeme yöntemi olan Troy, Türkiye'nin yeni markası olarak kartlarda işlem göremeye başladı. Kartların sağ altında yer alan simgenin ne anlama geldiğini merak eden vatanşalar konuyu araştırmaya başladır. Troy nedir? Ne anlama geliyor? Bu ve buna dair her şey haberimizde. 

troy ödeme yöntemi.jpg 3

Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı

TROY NE ANLAMA GELİYOR? 

Troy, kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kartların sağ alt köşesinde yer alan 'Toy' simgesiyle yeni ödeme yöntemi olduğu anlamına gelir. Yeni bir Türk markası olarak oluşturulan Troy ile her türlü işlem yapılabilmekte.

TROY MARKASI NASIL OLUŞTU? 

Troy Ödeme Yöntemi, banka ve ATM'lerden para çekmek isteyen vatandaşların işlem yapmasını sağlar. Bu markanın arkasında büyük bir teknolojik altyapı vardır.

Türkiye’ye özel  bu platform  adını “Türkiye’nin Ödeme Yöntemi”nden aldı ve Türkiye: TR, Ödeme: O, Yöntemi: Y , harflerinden oluşan kısaltmayla “Troy” oldu.

TROY'UN MARKA LOGOSU NASIL?  

Marka'ya ait logo ise aşağıdaki gibidir:

troy ödeme yöntemi