Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda son maçlarına çıkan sporcular, müsabaka sonrası düzenlenen coşkulu tören sırasında salonu dolduran sporseverlerin tezahüratı eşliğinde kupa ve madalyalarına kavuştu.
Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı artık süper Lig’de… 2015-12016 Tekerlekli Sandalye Basketbol1.Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan başarılı basketçiler son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı misafir etti. Maçın bitimiyle birlikte salonda büyük bir coşku yaşandı.

Sirkeci: “Başkanımız ile yol haritası çizdik”

Bir sezon boyunca çok zor müsabakalara çıktıklarını belirten Sirkeci, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın belirlediği yol haritasına göre hareket ettiklerini belirtti. Özellikle deplasmanlara çok iyi hazırlandıklarını ve sporcuların maçlara moralli çıkması için çaba sergilediklerini belirten Sirkeci, duygularını şöyle dile getirdi:
“Basketçilerimiz bir sezon boyunca birbirleriyle kenetlendi. En zor anlarımızda birbirlerinin elinden tutup yerden kaldırdılar. Sportmenliği elden bırakmadan büyük bir dayanışma örneği sergilediler. Yaptığımız müsabakalarda yalnızca iki maçı kaybettik. Diğer maçları zorlu ve çekişmeli geçmesine rağmen kazanmasını bildik. 7 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiledik. Bir hafta kala da şampiyonluğumuzu ilan ettik. Başkanımız Lokman Çağırıcı bizi hiç yalnız bırakmadı. Sporcularımız ve şahsım adına kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Süper Lig’de de ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“SEVİNÇLERİNİ AİLELERİYLE PAYLAŞTILAR”


Şampiyon sporcular ile hocaları Emrah Elvan’ı aileleri de yalnız bırakmadı. Boyunlarında çelenkle büyük bir mutluluk yaşayan oyuncular çocuklarıyla sevinç tablosu çizdi. Başarıya her zaman inandıklarını belirten İlhan Tunay, “Hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaştık. Bağcılarlılar bizi hiç yalnız bırakmadı. Onlara bu gururu yaşattığımız için çok mutluyuz.” diyerek duygusunu dile getirdi. Tunay, eşi ve oğlu Enes ile mutluluk tablosu çizdi. Çocukları Tuana ve Elif’i bir an olsun yanından ayırmayan ve onları sevinçle kucaklayan Takım Kaptanı Ali Alu da şampiyonluğu hak ettiklerini belirterek, “Başkanımız Lokman Çağırıcı’nın destekleriyle öz güvenimiz arttı. Bizi hiç yalnız bırakmadı. Her zaman destekledi. Bu şampiyonluğu Başkanımız ile tüm hemşehrilerimize hediye ediyoruz. Süper Lig’de de ilçemizi hak ettiği şekilde temsil edeceğiz.” dedi.