Bağcılar Belediyesi’nin beş yıldır sürdürdüğü Yaşama Destek Projesi kapsamında Kurban Bayramı öncesinde bakıma muhtaç yaşlılar ile engellilerin evleritemizleniyor. 
Yaşama Destek Projesi kapsamında bakıma muhtaç kişilerin saç tıraşı,  sakal tıraşı ve tırnak bakımı gibi kişisel bakımları da yapılıyor. Bununla birlikte yine bakıma muhtaç kişilerin çamaşırları ile perdeleri  yıkanıp  ütüleniyormutfakları ve  banyoları baştan aşağı temizleniyor.


“BAYRAMA PIRIL PIRIL BİR EVDE GİRECEĞİZ”
İlçe sakinlerinden Köroğlu Güçlüer (91), eşinin alzheimer hastası olduğunu ve artık ev temizliğini yapamadığını belirtti. Güçlüer, “Bizim kendi imkânlarımızla evimizi temizlememiz mümkün değil. Belediyemizin temizlik görevlileri her ay evimizi baştan aşağı temizliyor. Bu bayram öncesinde yine evimize gelerek temizliğimizi yaptılar. Bayrama pırıl, pırıl gireceğiz. Bu hizmetinden dolayı başkanımız Lokman Çağırıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.


“YAŞLI VE KİMSESİZ HEMŞEHRİLERİMİZİN HAYIR DUASINI ALIYORUZ”
Hemşehrilerinin huzurlu bir yaşam sürmelerini amaçladıklarını belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, her zaman yardıma muhtaçlara el uzattıklarını hatırlattı. Yaşama Destek Projesi’nin önemine dikkat çeken Çağırıcı, Projeyi beş yıldır başarıyla sürdürdüklerini kaydetti. Çağırıcı, “Bakıma muhtaç hemşehrilerimizin ev temizliğini ve kişisel bakımlarını düzenli olarak yapıyoruz. Ekiplerimiz Kurban Bayramı öncesinde de yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli hemşehrilerimizin evlerini baştan aşağı temizleyerek bayrama hazır hale getiriyorlar. Bu hizmetler bizlere dua olarak geri dönüyor. Onların hayır dualarıyla hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz.” diye konuştu.