Küçükçekmece Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde kurulan sofralarda binlerce kişi orucunu birlikte açtı.
İftar yemeğine, AK Parti İstanbul Milletvekili Serap Yaşar, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.



"Rahmet, bereket ve paylaşım ayı"
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz; "Ramazan ayı rahmet , bereket, paylaşma ayıdır. Rabbimden inşallah tüm dünyadaki Müslümanların bizim gibi huzur içerisinde bir Ramazan ayı yaşatmasını diliyorum. Bizim çocuklarımız yetim kalmasın diye kendi çocuklarını yetim bırakan bütün şehitlerimizi ve askerlerinizi rahmetle anıyorum. Bizleri birlik ve beraberlik içerisinde bu sofralarda buluşturan Rabbime şükürler olsun" dedi.



"Ülkemizi terör belasından kurtaracağız"
Yaşanan terör olaylarına dikkat çeken AK Parti İstabul Milletvekili Serap Yaşar ; "Küçükçekmecenin eski halini göz önünde bulundurursak, şu andaki duruma bakıldığı zaman ne kadar büyük bir fark olduğunu hepimiz biliyoruz. O günden bu güne çok güzel hizmetlerle, sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir ilçe haline geldi. Ülkemizi ve vatanımızı terör belasından kurtaracağız ve patlamalardan dolayı hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu güzel gecede bizi birlik ve beraberlik içerisinde aynı sofralarda buluşturan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e çok teşekkür ediyorum''dedi.
Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeği, sofra duasıyla sona ererken, ebeveynleriyle yemeğe gelen çocuklar da iftar alanında animasyon gösterileriyle eğlendi.