Baba Tuncay Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 22 Ekim Cumartesi günü İnegöl'de Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açılışına gelmesinin beklendiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı ile tanışmayı çok istediklerini vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu:
"Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz. Geçen yıl 27 Ekim'de doğan bebeğimize bu yüzden Recep Tayyip adını verdik. Cumhurbaşkanımız geçen yıl bizi telefonla arayarak, tebrik ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanımızın millete göstermiş olduğu değeri biz o gün anladık. Gerçekten bizim için sürpriz telefon oldu. O günkü telefon görüşmemizde bebeğin ve diğer çocuklarımızın sağlığında herhangi bir sorun olup olmadığını sordu, Allah razı olsun. Arzu ve isteğimizin olup olmadığını sordu. Hiçbir isteğimizin olmadığını, tek arzu ve isteğimizin kendisi ile dünya gözüyle bir kere de olsa görüşebilme olduğunu ilettik. Sağ olsun kendileri de 'inşallah' diye bir temennide bulundu. Kendisi ile görüşmek istiyoruz."
2. doğum gününe denk geliyor
Anne Pınar Erdoğan ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İnegöl ziyaretinin çocuklarının 2. doğum gününe denk geldiğini belirtti.
Heyecanla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı beklediklerini anlatan anne Erdoğan, şöyle konuştu:
"İki Recep Tayyip Erdoğan'ı aynı fotoğraf karesi içinde görmek istiyoruz. Daha önce Cumhurbaşkanımız ile telefonda görüşmüştük. Çocukların sağlığı iyi mi değil mi diye sormuştu. Bir isteğimizin olup olmadığını sormuştu. Bizde 'Tek isteğimiz sizi dünya gözü ile görmek." dedik. Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününe denk gelmesi ayrı bir sürpriz. İnşallah görüşürüz."