Berfin Bitirim-Muhabir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı görüşme gündemin en sıcak gündem maddelerinden biri olmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Özgür Özel’in Beştepe'de gerçekleşeceğini ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta "İlk görüşme müzakerelerin başlaması ve devam etmesi açısından bir adımdır. Sayın Özel önceki Genel Başkanları ve parti ekipleriyle konuşarak gündemleri getireceğini söylüyor. En başta ekonomi olacak sanırım, bu bizim de ana gündemimiz" ifadelerini kullandı.

İstanbul’un suyu yüzde 80’i aştı İstanbul’un suyu yüzde 80’i aştı

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde yapacağı görüşme ile ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi.

Usta, Kanal 7'de yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Görüşmenin ne zaman olacağı konusunda tam bir bilgi yok. Bu hafta ya da diğer hafta için özel kalemler çalışacak diye konuşuldu. Muhtemelen Beştepe'de olacak. Hiç konuşulmaması anormaldi. Kılıçdaroğlu'nun Özel'in görüşme talebi sonrası 'Müzakere edilmez, mücadele edilir açıklaması bu sorunun nereden kaynaklandığını gösteriyor.

İlk görüşme karar değil, müzakerelerin başlaması ve devam etmesi açısından bir adımdır. Özgür Özel kendi önceki Genel Başkanları ve kendi parti ekipleriyle konuşarak gündemleri getireceğini söylüyor. En başta ekonomi olacak sanırım, kendisi de söylüyor. Bunlar bizim de ana gündemimiz. Ülkenin bu sorunlarının çözülmesi için 'konuşalım' demek güzel bir şey."