Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzaya götürmüştü... Yörük kültürüne merak arttı! Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzaya götürmüştü... Yörük kültürüne merak arttı!

Sosyal medya devi X (Twitter), yükleme hatası ile gündemde. Popüler içerik ağında tweetler, yani gönderiler yüklenmiyor. Bir süredir kullanıcılar bu sorunu yaşadıklarını bildirdi. Peki, sorunun kaynağı ne? 

Downdedector'deki verilere göre binlerce kullanıcı sorun bildirdi. Bazı kullanıcılar, X'te gün boyunca tekrar eden sorunlar yaşadıklarını söylüyor. 

X'te erişim sorununun kaynağı ne? X'te neden tweetlere erişilemiyor? Şu anda bu sorunun bir cevabı yok ancak yükleme hatasının dünya çapında bir sorundan kaynaklandığı düşünülüyor. 

Twittersorun

TWITTER X ÇÖKTÜ MÜ, NE ZAMAN DÜZELECEK?

Sosyal medya platformu X'in ne zaman düzeleceğine ilişkin bir açıklama yapılmadı. İlerleyen saatlerde Elon Musk'a ait X şirketinin sorunu çözüme kavuşturması bekleniyor. 

Downdedector'deki kullanıcılardan gelen hata raporlarına baktığımızda, sorunun yaklaşık yüzde 80 oranında web site / masaüstü kullanıcılarını etkilediğini anlıyoruz. Bunun yanı sıra mobil ve sunucu bağlantısı kaynaklı bir sorun olduğu da görülüyor.