Rusya-Ukrayna Savaşı'ndan iki tarafın karşılıklı saldırıları devam ediyor. Yeni bir drone saldırısı görüntüsü ortaya çıktı. Ukrayna askerleri, Rus mevzilerine hava destekli operasyon düzenledi.

Drone görüntülerine yansıyan anlarda Rus ordusu mensuplarının, kendilerine yönelik hava saldırılarından kurtulmaya çalıştığı görülüyor.

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Askerler, mevzilere saklanarak korunmak için çaba harcadı. Bir süre sonra elleri silahlı Ukrayna askerleri Rus askerlerinin olduğu noktaya geldi.

İran Cumhurbaşkanı Reisi, helikopter kazasından önce Aliyev ile bir araya gelmişti İran Cumhurbaşkanı Reisi, helikopter kazasından önce Aliyev ile bir araya gelmişti

Rus askerlerin girdiği mevziye saldırı düzenlediler. O sırada drone kamerası kayıttaydı. Bu arada Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin (FSB), Devlet Başkanı Vladimir Zelensky ve ülkenin üst düzey askeri ve siyasi yetkililerine suikast planını bozduklarını söyledi.

Bu kapsamda Ukrayna Devlet Koruma Servisi'nden 2 albayın yakalandığı bildirildi.

BİLGİ SIZDIRILDI

Albayların, Rusya'ya gizli bilgileri sızdırdığı ve böylece Rus istihbaratının, "Zelensky'i ortadan kaldırmak için aktif olarak planlar geliştirdiği" belirtildi.