İtalya’nın kuzeyindeki Lombardiya ve Emillia-Romağna bölgesinde yapılan operasyonda, Solza kasabasının papazı Don, D,ego Rota, 18 yaşındaki çocuklara para karşılığında bir takım yüz kızartıcı suçlar ( buraya yazmakta haya ediyorum.)yüzünden ev hapsine alındı.
Bergama vilayeti piskoloğundan yapılan açıklamada ‘’ Don Rota’ya yönelik ağır suçlamalar hem piskoposumuz, hem de cemaatimizde hayret, dehşet ve üzüntüye yol açmıştır. Adaletin yerini bulmasını temenni ediyoruz.’’ Denildi. Siz hala temenniye devam edin. Bakalım bu kepazelik ne zaman son bulacak ? Bu gidişle biraz zor ama ne diyelim. Allah (c.c) hepsine hidayet nasip etsin.
Papaz Don Rota’nın pedofili suçlamasıyla göz altına alınması, Katolik Kilisesi içindeki taciz vakalarını yeniden gündeme getirdi. Katolik Kilisesi’nde görevli din adamlarına yönelik pedofili suçlamaları ilk olarak 1980’lerde ABD ve Kanada’da ortaya atılmıştı. İlerleyen yıllarda başka ülkelerden de suçlamaların yükselmesiyle skandalın daha doğrusu bu kepazeliğin boyutları büyümüş ve Vatikan pedofili vakarlını örtbas etmekle suçlanmaya başlamıştı. Gelelim, Vatikan’ın yayınladığı verilere göre 2004-2014 yılları arasında Vatikan yönetimine 3 bin 400 kadar taciz şikayetinde evet, yanlış okumadınız (üç bin dört yüz yazı ile ) bulunuldu. Vatikan’da ne yapsın ? 
Suçlanan 848 din adamını görevden aldı,2bin 572’sine ise daha hafif cezalar uyguladı. Ancak bu arada Vatikan ‘ın suçlanan din adamlarının sivil yargıya teslim edilmesini zorunlu hale getirmemesi eleştirilmeye devam ediyor. Tepkiler çok ama adamlar hemen kapatıyor. Etrafa yaygaraya vermeden örtbas ediyorlar.Çocuk tacizi vakarlı için özür dileyen ve mücadele sözü veren Papa Francesco, bu amaçla Papalık  Çocukların  Korunması Komisyonu’nu kurmuştu.
İş o kadar işin içinden çıkılmaz hal aldı ki 2014’te yayınlanan bir raporda bekarlık zorunluluğunun pedofili vakalarına yol açabileceği belirtiliyor.
Yani, Rahipler evlendirilmeli; bekar kalmamalı sesleri yükselmeye başladı.
Ne olacak, Allah (cc) korkusu olmazsa böyle olur. Sonunda bir günah çıkarır. İşi bitirirler. Bu çıkış yolu uygun mu ? 
Ey Hıristiyan alemi, her geçen gün daha çıkmaza gidiyorsunuz. Bizi islafobi ayaklarıyla suçlayıp dışlayacağınıza, bir bakın bakalım İslam ne diyor ? Bize önyargılı olmayın diyenlere bizde inceleyin kardeşim,şu İslamı. Zaten inceleyenler hidayete eriyor.
Biz diyoruz ki; bizim içimizde de yamuk yapanlar oluyor. Hepimiz günahkarız. Ama din adamlarımız evleniyor ve Yüce İslam dinini güzel bir şekilde tebliğ ediyor. Tabi nasibi olana.
Bırakın artık medeniyet ayaklarını, sizin medeniyetinizi görüyoruz. Suriyeli muhacirlerden vebalı gibi kaçmanızdan belli oluyor, sizin medeniyetiniz.
Sonunda sırat-ı müstakim’e geleceksiniz ama hala inat edip bizi uğraştırmayın. Kendinizi de psikologlara teslim etmeyin.
Biz tebliğimizi yapalım da, bu işte nasibi olan İslam ile şereflenir inşallah.

BİR OKU
BİN DÜŞÜN


‘’Kapı kapı bu yolun her kapısı ölümse,
Her kapıda ağlayıp son kapıda gülümse!’’
                      NECİP FAZIL KISAKÜREK
‘’Her nefeste eyledik yüz bin 
günah!
Bir günaha etmedik hiçbir gün ah !’’
                                SÜLEYMAN ÇELEBİ
‘’Haddini bilmedikten sonra, çok şey bilmek bir şeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın,çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.’’
                                   WİLLİAM BUTTER
‘’ Mümin olmak; Başkalarının kalbininde iman nuru ile nurlanmasına vesile olmaktır.’’
                      Ebu’l Ala el-mevdudi
‘’ İnsanın  indiği putların en önemlisi, bizzat insanın kendi nefsidir.’’
                      Ebu’l Ala el-mevdudi
‘’ İslam’ı tatbik etmek ile adaleti tesis etmek aynı şeydir.’’
                      Ebu’l Ala el-mevdudi