Bilemezdim bilemediğim gibi seçemedim de kimi seveceğimi bundan sonra başladı benim hikayem; ve belli ki ben yanacam ben ağlayacağım.. Sorular düşünceler sıra sıra dizilirken aşk mı sevgi mi hoşlantı mı demeye kalmadan yer ayırmıştım hatta çoktan sahiplenmiş yavaş yavaş kıskanır olmuş bilinçsizce gelişen duygular içerisine boğuluyordum.. İlk sorum kendime? Neler oluyor, kalbim güm güm atıyor, içim içime sığmıyor, durduk yere gülümsemeler yüzümde anlamsız tebessüm..... 
Evet sevgi vardı.. peki ya hoşlantı hoşlanıyor muydum.. Bunlardan önce yanlış yaptığımın birinin beni uyarması kendime gelmem için silkelemesi dürtmesi lazım idi.. Aşk Sahiplenmek Demekti. Beraber iki kişi yaşanması gereken heyecan.. bende ise kendi kendime gelin güvey olmak tabiri ile aydın sabahlara ulaşıyor her seferinde bir kez daha enkaz altında kalacak hayallerime su serpiyordum.. 
Severim Arkadaş! 
Hangimiz kuytu köşe başında bir vefasız için göz yaşı döküp yol gözlemedik.. -Seviyor mu? -Sevmiyor mu? diye papatyaları yolmadı.. Tanımadan sevdim... Uzaktan bakarak sevdim Gözlerim Gözlerine değmedi ama Kalbim Kalbine değdi .. Saf oldum bildiğin afalladım, İki lafı bir araya getiremedim.. Nasıl birşey bu ayaklarımı yerden kesen his sevgi mi? aşk mı? Elleri ellerime dokunmadı ama Kalbim kalbine dokundu. Bilir misin bu acıyı sen değerli yürekdaşım... Kimi sevdik boşunaydı belli ki beklediğimiz.. Kimseler anlamaz kimseler bilmez neler çektiğimi.. anlattığım, hissettiğin kadar bilgin olur sağ elin verdiğini sol görmez bu yüzdendi bana bir türlü atmayan kalbin.. 
Affedersin! söz geçiremedim, bir türlü dinletip anlatamadım, aklıma sahip çıkamadım çıkamadığım gibi durduramıyordum da firari olan hislerimi.. Ahhhh be Adam..! Duymaz mısın? sana olan aşkımı Bana mı tıkalı kulakların.. Görmezden gelip hayallerimi umutlarımı yerle bir ettiğin yetmezmiş gibi umursamaz davranışlarında son nokta dedirtecek damlalardı.. Hangi aşk yazar sevene böyle zulüm olmayı, Hangi kitap yazar söyle acı dolu sevmeyi, Yine ağlattın bak .. Olmayacağını bile bile kurdum düşledim bir kalp bıraktım bir kalp daha derken sevgim büyüdü gökyüzü olmuştu ama unuttuğum bir şey var? Siz = Biz Uzaktı ellerin gözlerin yolların hayallerin düşlerin bir sen anlayacaktın belki beni bir sen dinleyecektin feryadımı.. Ne yaptıysam olmadı olacak gibide değil.. Hangi Akla Seni Sevdim.. Hangi Kalple Sana Yandım Şimdi hayata çelme taktığın yerden başlıyorum. 
Yanlışlıkla Sevdim Kalbim Değdi Pardon..