Sevdiğiniz bir arkadaşınızın düğününe giderken veya ailenizden birinin düğününe katılırken elbette gelin ve damat için her şeyin en iyisini düşünürsünüz ve buna göre satın alacağınız altın veya diğer hediyeyi seçersiniz. Altın almayı düşünüyorsanız, bize göre bilezik almanız en doğru karar olacaktır. Neden mi? 22 ayar bilezikler, diğer altın aksesuarlara göre daha az değer kaybederler. Saklanması kolay ve kola takıldığı için güvenilir bir şekilde gelinler bilezik kullanabilirler. İhtiyaç duyulduğunda satıldığında ise çok fazla değer kaybetmemesi, gelin ve damat için daha ekonomik sonuçların ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Tabi tüm bunlarla birlikte yeni sezonda düğün yapmayı planlıyorsanız, satın alacağınız bileziğin sezona uygun olması da önemlidir. Aslında yatırım yaparken de en son seneye ait bileziği almak daha mantıklıdır. Çünkü bu seçim de yine altın satılırken değerinin düşmemesini sağlamaktadır. Eski yıllara ait altınlar, satıldıklarında biraz daha ucuz bir fiyata alınmaktadır bu da yatırımcı için çok da güzel olmayan sonuçlara neden olmaktadır. Yani ister takmak için ister yatırımlık satın almak için bilezik tercih ediyorsanız, son seneye ait olmasına dikkat etmeniz her anlamda kazançlı çıkmanıza yardımcı olacaktır.

Yeni sezonda en çok konuşulan altın bilezikler

Yeni sezonda yenilenen yüzleri ile kullanıcılarının karşısına çıkan bilezikler, geçmiş sezonlara göre daha bir incelik katılarak tasarlanmışlar. Çok sayıda farklı modelin yer aldığı yeni sezonda konuşulan altın bilezik modelleri, sarrafların vitrinlerinde, internet sitelerinde, sosyal medya hesaplarına ve tabi ki kadınların dünyasında konuşulmaya başladı. Peki, 2019 yılında bizi bekleyen modeller hangileridir?

Pırlanta ve fantezi bilezikler

Zarafet ve şıklığını düşünen kadınlar, aksesuar ve takı seçimi yaparken en trend modeller üzerinde karar vermeye gayret ederler. Yeni sezonun en çok konuşulan bilezikleri arasında yer alan pırlanta ve fantezi bilezikler, sezonun en çok dikkat çeken modelleri arasında yer almaktadır. Değişik ayarlarda ve işçiliklerde üretilen modellerden birini seçerek şıklığınıza değer katabilirsiniz.

Pırlanta Pave Bilezikler

2019 moda dünyasında yer edinen ve en çok beğenilen altın bilezik modellerinden bir kısmını da pırlanta pave bilezikler alıyor. Son zamanların en çok beğenilen modellerinin olması, kadınların daha fazla tercih edilmesini çok fazlasıyla etkilemektedir. Değişik tasarımları ve dikkat çekici yönleriyle beklediğinizden çok daha fazlasını bu modellerden birni seçerek ulaşabilirsiniz.

Elmas bilezik modelleri

Altın dünyasında seçeneklerin ardı arkası gelmez. Her alanda farklı modellere yer verilir ve yenilikler hanımların beğenisine sunulur. Yeni sezonda yine kendinden en çok söz ettiren tasarımlar arasında yer alan elmas bilezik modelleri, 2019’un en şık tasarımlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Altın alışverişinde güvenilir adres

İnternet dünyasının her geçen gün daha fazla gelişmesi sayesinde alışverişin her kategorisine dair bir adres bulmak mümkün hale gelmiştir. Bu özeliği değerlendirerek mücevher ve altın alışverişinizi istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Fakat burada dikkatli olmanızda yarar vardır. Bilinmeyen veya daha önce hakkında herhangi bir bilgi edinmediğiniz sitelerden altın gibi değerli maden alışverişi yapmayın. Bilezik modelleri konusunda ve diğer modeller konusunda aradığınızdan çok daha fazlasını bulabileceğiniz Gulaylar.com web sitesinden ihtiyacınızdan çok daha fazlasını bulabilir, güvenilir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak: https://gulaylar.com/bilezik