Bir grup Fenerbahçe taraftarı, kiraladıkları otomobille Sakarya'nın Erenler ilçesi Kayalar Memduhiye Mahallesi'ndeki evinden aldırdığı Derinbay'a, geçen hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin sahasında karşılaştığı Gaziantepspor maçını izletti.

Kurtuluş Derinbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçını statta izlediği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Maçta futbolcuların çok iyi oynadığını belirten Derinbay, "Stada gittim maçı izledim. Hayalim gerçek oldu. Van Persie'yi, hep hayal ettiğim futbolcuları gördüm. Çok mutluyum. Statta maç izleme hayalimin haber olmasının ardından İstanbul ve Afyonkarahisar gibi farklı illerden çok kişi aradı. Hayalimi gerçekleştirdiler. Maçı da 3-0 aldık. Şu anda kalbimde kelebekler uçuşuyor diyebilirim." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe taraftarı bambaşka"

Anne Habibe Derinbay da oğlunun haberinin medyada yer almasının ardından kendisine farklı illerden çok sayıda Fenerbahçe taraftarının ilgi gösterdiğini anlattı.

İlk arayan taraftarın tüm masrafları üstlenerek kendilerini maça davet ettiğini dile getiren Habibe Derinbay, şunları kaydetti:

"Bunun haricinde Kurtuluş'u görmeye gelmek isteyenler oldu. Gelenlere kapımız açık. Kurtuluş bundan mutlu oluyor. Fenerbahçe taraftarları bambaşka. Maça gitme kararı aldıktan sonra Kurtuluş heyecandan iki gün yemek yemedi ve uyumadı. Maçtan sonra da oğlum taraftarların ilgi odağı oldu. Maçtan sonra kafeteryaya gittik, orada Kurtuluş'la fotoğraf çektirdiler. Herkes çok ilgilendi. Bizim hayalimiz gerçek oldu. İnşallah bundan sonra başka çocukların da hayali gerçek olur."