Kadına doğum günü hediyesi ne alınır? Diye soruyorsan doğru yerdesin… Doğum günü hediyesi alma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa sizin için hazırladığımız birbirinden ilginç tavsiyelere göz atabilirsin. İşte sizlere hediye önerilerim ve tiyolarım…

SAKİN OLUN VE DÜŞÜNÜN

Öncelikle size verebileceğim ilk tavsiye sakin olmanız. Çünkü hiç bir şey hayalinizdeki gibi olmuyor. Fakat ona yakın bir şeyler yapabilmeniz mümkün. Aklınıza gelen birçok şeyi bir arada yapma düşüncesini anında durdurun. Çünkü onu da alırım bununla birleştiririm şeklinde alınan hediyeler istenilen etkiyi hiç bir zaman yaratmazlar. Hediyeniz bir tane ve öz olsun.

İLGİ ODAKLARI ÖNEMLİ

Genel olarak karşı tarafın ilgi duyduğu şeylere dikkat etmekle başlayabilirsiniz, sonrasında yakın tarihte ilgisini çeken yeni şeylerin ne olduğunu öğrenirseniz hediyenizle güzel bir etki oluşturabilirsiniz. Çünkü yeni bir ilgi alanına yahut içinde bulunduğu sürece ait bir hediye almanız onu ne kadar önemsediğinizi gösterecektir.

SAKIN ÇİÇEK ALMAYIN!

Doğum günü hediyeleri gösterişten uzak fakat asla basit hediyeler olmamalıdır. Örneğin doğum günü kızına bir buket çiçek asla almamalısınız, bu tamamen almış olmak için alınan bir hediye izlenimi yaratacaktır.

TAKI VE AKSESUAR GÜNÜ KURTARIR

Takı dediğimiz zaman kadınlar için akın sular durur. Fakat takı seçmekte oldukça zordur! Hele ki şu dönemde. Takı seçenekleri olarak isterseniz sevdiği bir bitki veya hayvanı tercih edebilirsiniz. Örneğin papatya seven bir kıza papatya şeklinde bir takı seti hediye edebilirsiniz.

TAKI SEÇENEĞİNDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

-Ucuz imitasyonlardan uzak durun zira 1-2 liraya alınmış hissi oluşturan takılar kimseyi mutlu etmez.
-Boncuklu modellerden uzak durun
-İlgi alanlarına dikkat ederek model seçebilirsiniz fakat zarif olması önemlidir.
-Küpe, kolye yahut bileklik tercih edebilirsiniz önemli olan en az kararmaz/paslanmaz metalden yahut gümüş olması altın malum günümüzde biraz lüks kaçıyor.

GÜZEL BİR GÜN HEDİYE EDEBİLİRSİNİZ?

İlla elle tutulur bir hediye alacaksınız diye bir şey yok! Beraber geçireceğiniz bir gün en güzel hediye olabilir. Ya da çikolata yapımı workshopu da tercih edebilirsiniz. Çikolataya hayır diyen bir kadın görmedim. Bu tamamen doğum günü kızına hitap edecek onu en çok mutlu edecek seçeneği bulmanıza bağlı oluyor.

Alınan eşyalar unutulabilir fakat öğrenilen ve deneyimlenen şeyler daima hatırlanır.

MÜZİĞE İLGİSİ VARSA İŞİNİZ KOLAY!

İş, okul, ev derken koşuşturmakla geçiyor vaktimiz. Bir müzik aleti çalamasak bile bir enstrümana sahip olmak isteriz. Hatta müziğe ilgisi varsa daha da güzel olur. İlgisi yoksa bile belki de doğum günü kızına bir şey öğrenmesi için kapı açmış olursunuz belli mi olur.

SEVGİNİZİ HEDİYE EDİN!

Herkes hayatında en az bir kez gömlek, forma veya kalem hediye olarak almıştır. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki tekrar eden hediyeler hatırlanmanın aksine üzerine düşünülmemiş veya vakit harcanmamış olarak izlenim bırakıyor.