ABD'deki bir hayvan barınağı çalışanları, uzun yıllardır sahiplenilmeyi bekleyen kedi Sammy'nin 19’uncu yaş gününde bir parti düzenledi. Düzenlenen doğum günü partisinde yaşlı Sammy’nin hediyesi, ömür boyu kalabileceği yeni bir ev oldu.

ABD'nin Ohio eyaletindeki “Cincinnatti Animal Care” isimli hayvan barınağı çalışanları, uzun süredir baktıkları ve bir türlü sahiplenilmeyen kedi Sammy'nin 19’uncu yaşı için bir doğum günü partisi düzenledi.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ SICAK BİR EV OLDU

Bu parti, Sammy'nin sürpriz bir doğum günü hediyesi almasına da yaradı. Barınağın Facebook hesabından kutlama fotoğraflarının paylaşılmasının ardından bir kişi, Sammy isimli kediyi sahiplenmek ve ona evini açmak için başvuru yaptı.

Sammy'nin yaşına rağmen sağlıklı olduğunu belirten barınak çalışanı Ray Anderson, kedinin aslında uzun yıllar sevgi dolu bir evde yaşadığını ancak sahibinin hastalanması nedeniyle onu yıllar önce barınağa bırakmak zorunda kaldığını söyledi.

Anderson, Sammy'nin yeni bir ev bulmasından mutlu olduklarını söyledi ve "Sarılmayı ve kucaklanmayı sever, başını size yaslamayı sever ve bugün kesinlikle tüm dikkatleri üzerine çekiyordu. O çok hoş bir kedi, eminim bugün giymek zorunda olduğu muhteşem şapkasından anlayabilirsiniz." ifadesinde bulundu.