Yaklaşan 25.dönem milletvekili seçimlerinde millet kendi kaderi için belirleyici ve geri dönüşü zor olan bir seçim verecek.ve hiç şüphesiz ; seçimi kendi ülkemizden çok dış mihraklar büyük heyecan ve endişe ile takip edecekler.peki bu dış mihraklar neden birbirine zıt iki his olan heyecan ve endişeyi yaşıyorlar ?

Heyecanları  var çünkü ; pkk‘nın her silahlı eylemi ve onları destekleyen  kesimin  kendilerince zafere giden yol gibi gördükleri bu şuursuz ve cahilce davranışlarının seçimlerde meyvesini vereceğini düşünmelerini sanıyorlar ve bu ülkede terör örgütü olan pkk ve onun sematizanlarını desteklersek,ve bu doğrultuda ülkeyi kaosa sürükleyerek kana bularsak seçimin sonucu bize yarar diye düşünüyor ve bu heyecanı yaşıyorlar.

Endişeliler çünkü ; Dünya, büyük Osmanlı devletinin küllerinin hala soğumadığını ve hala o ruh, o karaktere sahip millet olduğumuzu gördü  ve “acaba “ diyerek  kendi içlerinde büyük korkuya sebep oldu. Devletine sahip çıkan arkasından duran kocaman yürekler var ve sesleri emin olun tüm dünyaya duyuluyor,devletine ve bu devleti yönetenlere şuursuzca değil severek,gönülden bağlı bu millet.Oynanan oyunları gördü yaşadı tattı ve tekrar kaldığı yerden devam etmesi içinde elinden geleni değil gönlünden geleni yapacağı için endişeliler, çünkü biliyorlar ki Türk milletindeki vatan sevgisi,hiçbir millette yoktur.

Çok değil son yıllardaki yapılan, değersizleştirilmeye çalışılan ve fikir çatışmasına sebep olan olayları hatırlayabiliriz. bu millet, Sözde gezi parkı eylemlerinde kimleri kullanarak,kimleri arkasına alarak,kimleri öncü koyarak bu devlete zarar verenleri, hainleri ve onların arkasında kimin olduklarını  gördü. Bu durum  köklü bir devletin her ayağında bulunan hainleri, emellerine ulaşamama korkusu sardı .ve bu korku seçim sonuçları ile beraber ayyuka çıkıp gösterecektir,kim devletçi,kim benlikçi..

Sahip olduğumuz her şeye değer veren bir milletin ferdi olarak söylüyorum oyumuza,seçimimize sahip çıkalım ve asla geri dönüşü olamayan kararlar vermeyelim,son 15 yılımıza baktığımız zaman o kadar net görürüz ki ne yaşadık nerden geldik ne gördük,,, ve bu kıyas, kararımızı çok net vermemize yardımcı olacaktır…

Üleknin seçilmiş cumhurbaşkanı üzerinden siyaset yapmaya çalışanların aslında tek dertlerinin büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin önünü kesmeye ve bunu seçim malzemesi olarak kullanmalarının ne kadar da küçük düşündüklerini ,ülke menfaati için hiçbirşey yapmadıklarını görüyoruz..Sen yurt dışında yaşadığın ülkenin bayrağını hiçe sayarsan,millette sana gereken cevabı verecektir.Bayrak,bir ülkenin, bil milletin simgesi olarak  bir bez parçasından ibaret  değil hele ki bizim bayrağımız şehitlerimizin al kanıyla almıştır o rengi. ve o bayrak gönderde kalacaktır.

Devlet,millet var oldukça,milleti özgür oldukça yaşar ve hayatını daim kılar; Tarih, nice örneklerle doludur ve emin olun ki zafere giden yol hainlik yaparak  değil ,vatanını,milletini hiçe sayarak kendi benliğini düşünenlerle değil,gönülden severek ve azmederek gerçekleşir.