Engin Polat kimdir aslen nereli? Engin Polat babası kimdir ne iş yapar? Eşi Dilan Polat ile birlikte yaptıkları paylaşımlarla milyonlarca kişiye ulaşan Engin Polat, bugün Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararı ile gözaltına alındı. Beraberinde eşi Dilan Polat ve baldızı Sıla Doğu'nunda yer aldığı tutuklamada ellerinin önden plastik kelepçe ile bağlandığı görüldü. Medyaya düşen görüntülerin ardından Engin Polat'ın kim olduğu ve babasının ne iş yaptığına ilişkin detaylı bilgi haberimizde. 

engin polat-1

ENGİN POLAT KİMDİR ASLEN NERELİ? 

3 Haziran 1988 doğumlu olan Engün Polat İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Günümüzde 35 yaşında olan Engin Polat, aslen İstanbullu olduğu söylense de bazı kaynaklarda Ankaralı olduğu da söylenmektedir. Dilan Polat ile 2013 yılında dünya evine gerin Engün Polat, Nida ve Milan Efe adında iki çocuğu bulunmaktadır.

Engin Polat, edinilen bilgilere göre iş kayatına 2013 yılında inşaat sektörü ile başlamış ve sektörde başarısı ile adından söz ettirmiştir. Ardından ise medikal estetik sektörüne girerek Dipomed Medikal şirketinde kurucu üyesi ve yönetim kurulu başkanı olarak kariyerine devam etmektedir. Eşi Dilan Polat ise sosyal medya hesapları ve pazaryerleri üzerinden üretimini yaptıkları ürünleri satmaktadır.

önder polat

'Ayhan Bora Kaplan' davasında gizli tanık ifadelerini geri çekti 'Ayhan Bora Kaplan' davasında gizli tanık ifadelerini geri çekti

ENGİN POLAT BABASI KİMDİR NE İŞ YAPAR?

Engin Polat’ın babası Türk iş insanı Sezgin Polat'tır. Sezgin Polat, 1955 yılında İstanbul’da doğmuştur. Evli ve 3 çocuk babası olan Sezgin Polat, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Dipomed Medikal adlı şirketinin sahibi olduğu öne sürülmüştür. Sezgin Polat, aynı zamanda birçok sosyal sorumluluk projesine destek vermiştir.