Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özel görüşmesinin tarihi belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özel görüşmesinin tarihi belli oldu

Sıla Doğu kimdir kaç yaşında? Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu nereli? Polat çiftinin gözaltına alınmasıyla birlikte Sıla Doğu'nun da tekrar gözaltına alınması, vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Sosyal medya fenomeni, güzellik uzmanı, dijital medya içerik üreticisi, girişimci, iş kadını ve fenomeni olan Sıla Doğu neden gözaltına alındı? Sıla Doğu kimdir? sorularının yanıtı ayrıntılarıyla birlikte haberimizde. 

sıla doğu 2

SILA DOĞU KİMDİR KAÇ YAŞINDA? 

Sıla Doğu, ünlü  sosyal medya fenomeni ve iş kadını Dilan Polat'ın kız kardeşidir. Kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi bulunan Doğu, aynı zamanda sosyal medya fenomeni, güzellik uzmanı, dijital medya içerik üreticisi, girişimci ve iş kadınıdır. 28 yaşındaki ünlü fenomen, son günlerde ablası Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın gözaltına alınmasından sonra gündeme geldi. 

Sıla Doğu 3

DİLAN POLAT’IN KARDEŞİ SILA DOĞU NERELİ?

Aslen Adanalı olan Doğu, babasının memleketi Adana nüfusuna kayıtlıdır. 1,75 boyunda ve 53 kilo olan Doğu, boğa burcudur. Sosyal medyada 2 milyondan fazla takipçisi olan Doğu, Dilan Polat'ın kız kardeşidir. Sıla Doğu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Üniversite eğitimine ise devam etmediğini sosyal medya hesabından açıkladı. Sıla Doğu, güzellik sektörüne ilgi duyduğu için çeşitli kurslara katıldı ve sertifikalar aldı. Sıla Doğu, ablası Dilan Polat ile birlikte 2017 yılında İstanbul’da bir güzellik merkezi açtı. Bu güzellik merkezinin Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunmaktadır.