Vatana ihanet edeceksin, her türlükalleşliği yapacak, sonrada hak ihlalinden, asıl hakkın olan yerden çıkacaksın. Bu nasıl bir anlayış; bu nasıl bir beyin fukaralığıdır? Pes yani’den başka bir şey diyemiyorum.
Bir de çıkmış, pişkin pişkin kraldan kralcı bir edayla, “bu yapılanların hesabını soracağım” diyor.
Haklısın aslında, vatana ihanet bedelini sana sormadılar ve tepelerine çıkardılar ya; hatta mahkemeye bile çıkmadan aklandın ya; elbette ki sen şimdi, bunun hesabını paşalar gibi sorarsın.
Sorgusuz sualsiz bu dışarı salınmanın ardında kimler var; zamanında devletin nelerini kimlere peşkeş çektin, kimlere çanaktutun ki bu denli ardında durdular ve bu denli bir ihaneti sana özgürlük olarak geri verdiler.
Bunu yapan kişiler kimlere emsal dava hazırlıyorlar bilmiyorum. Bunu kasıtlı mı yapıyorlar; hiçbir fikrim yok desem yalan olur, var! Lakin bekleyip göreceğiz… Zira kimler çıkacak acaba, vatanına ihanet edecek, gizli bilgilerini servis edecek, dış mihrakların kucağına otururken, savunmalarıda hazır nede olsa burada vatana ihanet suç değilken… Aksini söyleyen olursa aklına şaşarım; suç olsaydı bu çıkanların gün yüzü görmeleri biraz zordu.
Vatan işi çok ince iştir; bu böyle biline! Vatanına ihanet eden kendi kanındanda olsa adilşekilde yargılayıp cezasını vermelisin! “Söz konusu vatansa gerisi teferruat”olmalıydı ama şimdilerde “söz konusu menfaatse vatan teferruattır” diyenler mantar gibi çoğalmış.
Şimdi birde çıktığı gibi kaleme aldığı, cumhurbaşkanımızı sözde yerme adınayazdığı yazısı onun nedenli bir küstahlık ve duyarsızlık içinde olduğunu aleni ortaya sermiştir. 
Sen teşekkürü yanlış kişiye yaptın. Sözde aydın yazar, senin teşekkürün ilk olarak seni sorgusuz sualsiz dışarı salanlara olmalı. İkincisi senin vatanına ihanetini bu denli pişkinlikle servis eden malum medyayabir teşekkür etmelisinki seni her alanda yücelttiler. Öyle bir yücelttiler ki, hapisten çıkarken kendini alikıran baş kesen sandın. Bu arada o çok övündüğün umut nöbeti tutan arkadaşların sadece orada beş on dakika mesai harcadılar; yani iki selfilik bir dostluk bu. Ve dayanışma sonrası her biri devam ettiler bol kesedenahkam kesmeye. Yani üzgünüm; ardında günlerce duracak, aç susuz kalacak üşüyecek dostların yok. Ama daha güzeli olabilirdi; belki HDP sanada bir açlık grevi yapardı. Az sabredeydi seni dışarı salan yandaşların, onlarda malum üç beş kilo ile geri gelirlerdi.
Anlayacağın dava olmayınca ortada, adanmışlık da fos çıkıyor… Bu denli bir pişkinlik ve ihaneti, sadece böyle özgür bir ülkede yapardın. Hangi ülkeye hizmet ediyorsan, istersen orada da bir denede gör; havuzda boğulmayı geçersin de zindan nasıl iki hece olur öğrenirsin. Vesselam