Allah’ın mescitlerini ancak Allah’a ve ahiret gününe iman eden, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve Allah’tan başkasından korkmayan kimseler imar eder. İşte doğru yola ermişlerden olmaları umulanlar bunlardır. Tevbe suresi 18. ayeti kerimesinde açıkça beyan edilmekte Bu mabetleri yıkanlardan daha zalim kim olabilir ?Allahın adının anılmasını engelleyen Allah’a Toplu halde yaklaşmayı engelleyenlerden daha zalim kim olabilir ?Bugün yaptıkları sadece bir bölge için gecerli değil tüm islam alemine yapılmış hakarettir. Nasıl ki Kudüs de ki Mescid-i Aksa ya yapılan bir müdahale içimizi açıtıyorsa Nasıl ki Fransa da camilere kilit vurulup ibadetler engelleniliyorsa Tüm İslam alemi bu olaylardan büyük bir açı duymakta Bunlar Zalimlerdir Yeryüzünde İslama ve Mabedlere karşı iki türlü insan vardır ki bunların birbirlerinden pek farkları yoktur mabedleri cemaatsiz cemaatleri Şuursuz Mabetlerin iini boşaltma mücadelesini verenler Mabetlerin üzerine saldırıp talan eden zarar verenler Aynı kefeye konulmalı aynı futürsuz asi ve zalim bir zihniyetin mahlükatlarıdır.
Büyük şair M.Akif Ersoy ‘’Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlar ki şehadetleri dinin temeli’’ sözleri ile Mabetlerin önemini vurgulamış. Bugün mabedleri Bombalayan ateşe veren harabeye döndüren zalim bir zihniyetle karşı karşıyayız. Bu din düşmanları zalimlikte sınır tanımıyor ve bunlar korkaklık sefillik içerisinde sürünürler. Allah c.c da onların Tüm planlarını bozar yapmış oldukları tüm planlar bozulur her şeyi elleri yüzlerine bulaştırırlar yarın onları büyük bir azabın beklediğinden de habersizdirler, onları sonu kuru bir çöp parçası gibi oradan oraya savrulmak ve bir köşede çürüyüp kalmak.
 Bu zalim Topluluk Hem ülkemizi bölmek hemde Gizli niyetleri din düşmanlığı İnsanların Yaşamlarına Din Fikir Ayırt etmeden Destekcileriyle verdiği o boş mücadele hep karşılıksız kalıyor Yaptıkları her eylem onların Çirkin yüzlerini biraz daha ortaya çıkarıyor Artık Gerekli Desteği alamayan bu topluluklar bölge halkının hem dini inanç merkezlerine hm eğitim merkezlerine Hem de Emniyet merkezlerine saldırmakta açizliklerinin portrelerini çizmekteler Artık maskeleri yavaş yavaş düşüyor Hem kendilerini hem de yardımcılarını yavaş yavaş ele veriyorlar oyuna gelenler uykularından uyanıyor amaçlarının düşündükleri gibi olmadığını öğrenenler kurtuluş yolu arıyorlar dün bölgede hendek kazanlar bugün sur da olaylar çıkaranlar OKUL ve CAMİ bombalayanlar Bölgeyi Suriye ye dönüştürme birlik ve bütünlüğümüzü bozma hayali kuranların resmidir lakin bir cetenin büyük bir devlet inanç karşısında başarıya ulaşacağını hayalini kurmak boştur.
Mabedleri bombalayarak Perde arkasında ki gizli yüzler biraz olsun ortaya çıktı Bölge halkıyla farklı siyaset uygulayanlar gerçek siyasetlerinin Gizli yönleri yavaş yavaş ortaya çıktı Kurdukları Tuzaklar ayaklarına takılmakta bugün amerika’da bazı siyasetçiler müslümanlar adına yakışmayan çirkin ibareler kullanmakta Avrupa nın bir çok bölgesinde islama karşı büyük propagandalar yapılmakta Paris bombalamasının İslamla yakından uzaktan ilgisi olmadığı halde bu şekilde Gösterilip cirkin oyunlar sahnelenmekte ORTADOĞUDA ZULME DEVAM FİLİSTİN’DE MASUM MÜSLÜMANLAR ÖLDÜRÜLÜYOR BÖLGEDEN UZAKLAŞMAK YENİ BİR YAŞAM KURMAK İSTEYENLER AKLA HAYALE GELMEYEN BİR CESARET YOLCULUĞUNA YELKEN VURMAKTA VE MÜSLÜMANLAR ÜZERİNE OYNANAN OYUNLAR HER GECEN GÜN ARTTIRILMAKTA BÜYÜK BİR OYUN BU CAHİL TOPLULUKLAR BİR MAŞA GİBİ SÜREKLİ SAĞA SOLA SÜRÜLMEKTE GELECEĞİ OLMAYANLAR BÜYÜK BİR HAYAL KURANLAR UYANDIRILMAK İSTENMEMEKTE UYANANLAR UÇURUMDAN İTİLMEKTE ZALİMLERİN ELİ SÜREKLİ MABEDLERE UZANIYOR.