Barış görüşmesi sonrası artan katliamlar ve işgaller oyalama taktiklerinin netliğini gösteriye Batı sürekli iki yüzlülüğü ile olaylara sessiz kalmakta Bölgeyi sünnilerden arındırmak için İran Rusya ve Baas rejimi havadan ve karadan işgallerini artırdı ve yavaş yavaş Türkiyenin kırmızı cizgimiz olarak belirttiği bölgeye yaklaşmakta.
Türkmenlerin yaşadığı önemli noktaları şu an ele gecirdi fakat planda DAEŞ di fakat yaptıkları DAEŞ in bölgede yayılmasını sağlamak Evet Rusya en büyük hayaline ulaşmakta Türkiyenin yapılan haksızlıklara sessiz kalmayacağını düşünenler önemli bir planla Güney doğuda bir gedik oluşturdu Halep a yapılan saldırı Türkiye ye doğru büyük bir Göç dalgası oluştıurdu Bölgede Muhaliflerin ve Türkmenleri tamamen etkisiz hale getirip Rusya ve İran ve Esad Hayallerine ulaşıp masada güçlü olmaları.
Aslında onlar batının yardımı ile güçlü konumda sürekli onlara zaman kazandıran oyun kurucuları Bölgeden karlı ve sıfır zararlı çıkmak için ihaleyi Rusya ve İran a yıktı arada bir bazı yetgililerinden uyarı gönderiyor ki ellerine kan bulaştığını hissettirmesinler Her gün yeni gelişmeler yaşanmakta Türkiyenin bölgeden uzaklaşmalı Suriyenin sorunundan uzak olmalı diye hafykıranlar artık şahit olsunlar.
Tehdit kapıda Kriz sınırımıza daşındı Bölgede Şii dalgası yayılmakta ve Sunniler tamamen sindirilmekte bir çok noktada Şii misiller bölgenin önemli noktalarını kontrölleri altına aldı Krizi uzatmak için sürekli aralarında bir gerginlik bir anlaşmazlık oluşturulmakta yani oyun uzatılmakta bu arada açlık yokluk sefalet üst seviyelerde.
Evet Neyin barışı? O bölgelerde hakkı olanların yurtlarından uzaklaştırılıp çok uzaklardan gelenlerin o bölgeye hakim olmasımı hayır yavaş yavaş teşiliyor kaderine kendilerine düşen payı alıp Bölgeyi Terörün ve katliamcıların eline bırakmak bhölgede yaşanan krize Hem Batı hem Müslümanları önemli bir kısmı sessiz Oyun kurucular siz o bölgede haklarımızı koruyun nasıl katliam yaparsanız yapın zaten Türkiye Paralel yapı ve Pkk ve Diğer Hainlerle oyalanmakta.
Bir anda Rusya ile komşu olduk Plan nereden nereye geldi Bir yandan müttefikimiz Türkiye ye yapılan tehdit natoya yapılmış sözleri ile sırtımız sıvazlanmak istenmekte bir yandan da Terör örgütleri ve Rusyanın yayılımına zemin oluşturmakta ikili oyun bu ta en başından bu yana hazırlanmış bir tablo kendi çıkarlarını korumak için dün Tehdit eddikleri ile sarmaş dolaş sarıldıklarını ise saf dışı bırakmaktalar.
Dün silahlar ve Eğitimle Baas Rejiminin üzerine verenleri şimdi ezdirmekte peki bu sevgi nereden doğdu ? Paralel yapının ve PKK nın üzerine gitildikçe Gerçek oyunçular ortaya çıktı Bölgede bir çok yabancı istihbarat ve keskin nişançılar yakalandı Türkiyenin Temin etmekte zorlandığı silahlar PKKnın elinde geziyor Gerçek oyunçular bulunsada bir de oyun kuruçuları var yani anlayacağınız Yavaş Yavaş yaklaşıyoruz Perde arkasında saklananlara hatta nefesimizi enselerinde hissetmekte.
Türkiyenin sürekli Aktifliğini kısıtlamak için Sürekli Türkyenin üzerine oyunlar sahnelenmekte Güçlü bir Türkiyenin oluşturulmaması için Bir çoğu gizli yollarla harekete geçti oyun içerisinde oyun Türkiyede büyük bir kriz oluşturulmakta çünkü Katliam ve Planlarını sessizce yürütmelerinde Türkiyeyi her zaman Tehdi olarak gördüler Bu oyunu kuran eğer Batı ise ki En büyük bayının olduğuna inanıyorum.
Sanırım Türkiye masada istenmiyor çünkü bölgenin şu an ki durumu göz önüne alınırsa Türkiyenin hoşlarına gitmeyeceği pek çok şeyi söyleyeceğini çok iyi biliyorlar onun için gizli yollarla sürekli dostu düşmana Dostu Dosta kırdırıyorlar Dün bölgede savunduklarını bugün tanımıyorlar.
Türkiyeyi gücsüz düşürmek sessiz bırakmak gözünü korkutmak Türkiye Tüm kararlılığı ile mücadelesini sürdürüyor bu mücadele ne kadar uzatılsada çok yönlü hem alanda hem siyasi hem de sınır dışı zehirli kollar kesiliyor sesleri kısılmakta çok yakında nefesleride kısılaçak bir çok organları hükümetin üzerine kışkırtmaya çalışan paralel yapı yıkıntıların içinde artık bunlar son kıvranışları artık taşları tek tek tökülüyor