"2.19.315" koduyla sunulan yeni sürüm, kullanıcılara çok sayıda yeni emoji sunuyor. WhatsApp'ın yeni özellikleri tüm kullanıcılara ne zaman sunacağı ise henüz bilinmiyor.

Kullanıcılar, uygulamaya daha fazla özelliğin gelmesini istiyorlar ve geliştirici şirket de bunun farkında olarak çalışmalarını sürdürüyor. Geliştirici ekip şimdi, WhatsApp'ın Android betasını güncelledi ve yeni özellikleri tüketicilerin hizmetine sundu.

WhatsApp'ın yeni Android beta sürümü "2.19.315" olarak kodlanıyor ve tüketicilere, daha çok yeni emojiler kazandırıyor. Bunun haricinde gözle görülür bir özellik yok ancak yeni emojiler, tüketiciler tarafından beğenilecekmiş gibi görünüyor.

WhatsApp'ın yeni beta sürümle birlikte getirdiği emojilerin bir bölümü insanlarla ilgili. Artık WhatsApp kullanıcıları sohbetlerinde, görme ya da yürüme engelli insanların emojilerini kullanabilecekler. Ayrıca artık el ele tutuşan insanlardaki çeşitlilik oranı da daha fazla.

WhatsApp'a eklenen diğer emojiler arasında ise işitme engelli insanlar tarafından kullanılan cihazlar, robotik kol gibi yeni emojiler bulunuyor. Ayrıca bu emoji paketi beraberinde, diz çökmüş kadın ve erkekleri de getiriyor.

WhatsApp sağlıkçıları da unutmadı ve artık kullanıcılar; kan damlası, steteskop veya yara bandı gibi emojileri sohbet sırasında gönderebilecekler. WhatsApp'ın emojilerle ilgili yenilikleri bunlarla da sınırlı değil. Geliştirici ekip, üç emojiyi de ufak da olsa değiştirmiş durumda. Dilerseniz şimdi de, geçmiş dönemlerde hali hazırda kullanılabilen ancak yeni beta sürümle ufak dokunuşların yapıldığı o emojilere bakalım.

WhatsApp'ın Android sürümüne sunulan bu yeni emojiler, şu an için sadece beta programına katılan kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor. Ancak kısa bir süre sonra bu özellik tüm Android kullanıcıları için sunulacak ve bu emojiler, Android ekosistemindeki tüm cihazlarda yerini alacak.