Fenerbahçe yine geriden gelerek ligde zirve yarışına katıldı. Beşiktaş’ı 2-1 yenerek yarışta ben de varım diyerek rakiplerine göz kırptı. Maçın adamı tartışmasız Vincent Janssen’di. Valbuena’nın yine futbolu göz doldurdu. Keşke Guliano’da biraz kendini gösterip Fenerbahçe’ye biraz daha yardımcı olabilse. Ama yine de Fenerbahçe geçen haftalara göre çok çok iyiydi. Aslında farka gidilebilecek maçı bu şekilde bitirdi. Tabii Beşiktaş’ın da hakkını yememek lazım. İyi oynadılar mücadele ettiler hatta ve hatta 1 golleri sayılmadı. 
VİDEO HAKEM ARTIK GETİRİLMELİ
Gelelim bu sayılmayan golün sebebine: HAKEM. Artık video hakem sistemi kesinlikle getirilmeli. Sadece ofsayt için değil, saha içinde yapılan hareketler, edilen küfürler,yapılan fauller yani kısaca her şey için. En sağlıklısı bu olacak. Eğer getirilmezse haksız rekabet devam edecek. Ve bu golümüz sayılmadı, penaltımız verilmedi, ofsayttı, fauldü muhabbeti senelerce devam edecek.
OYUNCULAR 
KUSURSUZ OYNADI
 Her neyse bunları da bir kenara bırakıp maçımıza tekrar dönelim. Fenerbahçe uzun zamandır ilk defa neredeyse kusursuz oynadı. Mehmet Ekici olsun, Valbuena olsun, Janssen olsun hepsi çok iyiydi. Ama hala solbek ihtiyacımız var. Hasan Ali hem ofansif hemde defansif yönden çok etkisiz kalıyor.İsmail Köybaşı da yapmaması gereken şeyi yapıp girer girmez gereksiz bir şekilde kırmızı kart yedi. Zaten kırmızı kartlar havada uçuştuğu bir maçta bu kadar riskli hareketlere gerek yoktu. Eğer Volkan oynasaydı kesin o da bir tane yerdi diye düşünüyorum.Kameni özellikle derbi maçlarında hem ondan daha sakin hem de son haftalara göre daha formda. Aykut Kocaman risk alarak başlamıştı ama iyi de yapmış Kameni’yle başlayarak. Umarım bütün kararları bu takımı şampiyonluk yarışında zirveye götürür ve şampiyon olarak ligi bitirmesini sağlar. Bu tempoyla oynamaya devam edersek şampiyon olucağına da iniyorum zaten. 
FENERBAHÇE TARAFTARI PES ETMEDİ
Şu konuya da değinmeden edemeyeceğim : FENERBAHÇE TARAFTARLARI. Yine desteğini 90 dk. boyunca sürdürerek Fenerbahçe’yi ileri ittirdiler. Zaten Fenerbahçe’nin kendi sahasında derbi maçlarını izlemeye doyum olmuyor. Sanki farklı bir takımı izliyormuşuz gibi oluyor. Derbi maçlarına farklı bir şekilde motive oluyorlar. Keşke her maça bir derbi maçına çıkıyormuşuz gibi hazırlanabilsek. O zaman çok farklı bir şekilde şampiyonluk gelebilir.