Bu sezon yaptığı 6 transfer ile kadrosunu güçlendiren Kasımpaşa, ligin ilk iki haftasında 4 puana ulaşmayı başardı. Bu başarının arkasında ise 2 önemli isim var: Trezeguet ve Neumayr… Yeni sezonda kadrosuna John Murillo, Bernard Mensah, Trezeguet, Neumayr, Syam Ben Youssef ve Michael Rangel’i kadrosuna katan Kasımpaşa, ilk iki haftada aldığı sonuçlarla izlediği transfer politikasının başarılı olduğunu tüm otoritelere kanıtlamış durumda.
Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftasında Kasımpaşa, sahasında konuk ettiği sezon şampiyon Beşiktaş’a geçit vermedi. Paşa, iki kez geriye düştüğü maçta yeni transferler Trezeguet ve Neumayr ile skoru dengeledi ve sahadan bir puanla ayrılmayı başardı. 
Yeni sezon öncesi Süper lig ekiplerinin transfer sezonunda milyon dolarlar saçmalarına rağmen, sadece 1,550 milyon Euro (Trezeguet 1,250 milyon Euro) Neumayr (300.000 Euro)  değerindeki bu iki isim kadar katkı sağlayamayan isimler oldu. Beşiktaş’ın yıllık 4,5 milyon Euro ödediği Negredo, Süper Kupa ve Süper Lig’de çıktığı toplam 3 maçta bir varlık gösteremedi. Fenerbahçe’nin İspanyol ekibi Villarreal’den transfer ettiği Soldado ve bu sezon 3 maçta forma şansı bulan Robin Van Persie de henüz katkı sağlayamayan isimler arasında…
İLK İKİ HAFTADA TAKIMIN GOL YÜKÜNÜ ÇEKTİLER
Süper Lig’in açılış haftasında Alanyaspordeplasmanına konuk olan ve Kasımpaşa’nın 3-1’lik galibiyetiyle tamamlanan mücadelede, Trezeguet ve Neumayr birer gole imza atarak takımın galibiyetinde önemli rol oynadılar. Bu hafta Beşiktaş’ı da boş geçmeyen ikili, beraberlikte önemli rol oynadılar. 
Belçika temsilcisi Anderlecht’ten kiralanan Trezeguet, Kasımpaşa formasıyla hazırlık maçları da dahilolmak üzere çıktığı 3 maçta 4 gol kaydetti. Luzern’den transfer edilen MarkusNeumayr ise çıktığı 2 maçta 2 gol kaydetti.
GEÇEN SEZON DA KARTAL’A GEÇİT VERMEMİŞLERDİ
Kasımpaşa, 2-2 berabere kaldığı Beşiktaş’a geçtiğimiz sezon da sahasında geçit vermeyip,Tunay Torun ve Gökhan Gönül’ün (k.k) attığı golle mücadeleden 2-1 galip ayrılmıştı.