Fenerbahçeli bir yönetici her konuşmasında Beşiktaş’ı hedef alıyor! Açıklamasında “ Caner Erkin’in özel hayatını biliyorsunuz. Bu Fenerbahçe, ona sahip çıktı. ‘Beşiktaş’ta aile ortamı gördüm’ dediği için transferde, tribünler tepki gösterdi. Özel hayatıyla ilgili konuşmuyoruz ama hareketlerine dikkat etmeli. Lens ile bir şey yok. Seyirci her şeyi iyi biliyor. Fazla para verdiler, aldılar. Biz konuşmuyoruz. Hakem, gördüğünü çalmadı. Biz mutlu değiliz. Buraya havaya girmiş geldiler, sonuç ortada. Her sene böyle değil, biz bütün derbilerde ne yapmışız, koyun ortaya, izleyelim. İstatistiği getirin, görelim” dedi. Bundan önce yine Beşiktaş hakkında yaptığı açıklamaları da biliyoruz! Şimdi bu günlerde bütünlüğü sağlamaya çalışırken bu tarz açıklamaların yapılmasının amacı ne? Ben size söyleyeyim tamamen algı operasyonu! Fenerbahçeli yöneticiler bir yandan, Galatasaraylı yöneticiler bir yandan, medya bir yandan Beşiktaş üzerine algı oluşturulmaya çalışılıyor! Bir türlü tatmin olamayan insanların futbola dadanmış olmaları, futbol adına ne korkunç bir durum! Özellikle bazı gazetecilerin bunları ateşlemesi tamamen provokasyon oluşturmaktır!
Şimdi soruyorum. Birlik ve beraberlik taraftarlar arasında yaşanırken buna engel olmaya çalışan medya ve bazı yöneticiler neyi amaçlıyor! Aziz Yıldırım, Beşiktaş’a gönderme yapıyor. Diyor ki “Bir Federasyon Başkanı, bir kulüpten alacaklı olursa ne olur?” Yapmayın lütfen Demirören 6 senedir TFF başkanıydı neden hiçbirinizin sesi çıkmadı? 
Madde 1: Demirören’nin 6 yıllık TFF başkalığı süresince Galatasaray 10, Fenerbahçe 4, Beşiktaş ise sadece 2  kupa almış!  
Madde 2: Demirören’nin 5 yıllık TFF başkalığı süresince gördüğü kart sayıları! (3 büyükler arasında)
2011- 2012 yılında Beşiktaş 94 sarı - 10 kırmızı kart
Galatasaray 90 sarı- 8 kırmızı kart
Fenerbahçe 90 sarı- 3 kırmızı kart
2012-2013 yılında Beşiktaş 90 sarı- 4 kırmızı kart
Galatasaray 66 sarı- 7 kırmızı kart
Fenerbahçe 64 sarı- 5 kırmızı kart
2013-2014 yılında Beşiktaş 70 sarı- 9 kırmızı kart
Galatasaray 64 sarı- 5 kırmızı kart
Fenerbahçe 71 sarı- 4 kırmızı kart 
2014-2015 yılında Beşiktaş 70 sarı- 10 kırmızı kart
Galatasaray 78 sarı- 1 kırmızı kart
Fenerbahçe 78 sarı- 8 kırmızı kart
2015-2016 yılında Beşiktaş 63 sarı- 2 kırmızı kart
Galatasaray 86 sarı- 5 kırmızı kart
Fenerbahçe 78 sarı- 1 kırmızı kart
(Toplamda) Beşiktaş: 387 sarı, 35 kırmızı
Galatasaray: 384 sarı, 26  kırmızı
Fenerbahçe 381 sarı, 21 kırmızı ( Her şey ortada!)
Uluslararası düzeyde bir “kendini bilmezlik” yarışması yapılsa bizim medya ve bazı yöneticilerimiz şampiyon olur! Artık yeter! Biraz birleştirici olun! Yalvarıyorum zor günlerde bari bütünlüğü sağlayın! Taraftarınıza bakıp utanın. Prim yapacağım diye kendinizi rezil etmeyin! Artık ne Beşiktaş gönül verenler bu oyunlara gelmiyor. Kendi işinize bakın. Neyse son günlerde kendini bilmez medya ve yönetime cevabı taraftarlar verdi! Hep birlikte “Aramız bozuk, kanımız değil” sloganları ile destek verdi. Zor günler kanınız bozuk olmasın! Yaptığınız her açıklama gündemi germekten başka bir işe yaramıyor! 
Neyse biz güzellikleri anlatalım Beşiktaş-Kayserispor maçının gelirleri şehit ailelerine bağışlandı! Kartal yuvalarının adı Tunç Uncu ve  Vefa Karakurdu oldı. Beleştepe’nin adı Şehitlertepe’si oldu. Beşiktaş-Kayseri maçında tüm takımda taraftarlar vardı! Bazı yönetici ve medyanın aksine onlar birlik oldu. Hepsine gönülden teşekkür ediyorum. 
Artık Beşiktaş taraftarı ve yöneticileri güçlü! Bu oyunlara gelmiyor. Futbolun gölgede kalmadığı, insanların bölünmediği, taraftarın birine saygı duyduğu, ırkçılığın yapılmadığı günlere. Unutmayalım biz birlikte güçlü ve birlikte güzeliz!