Hiç olmaz ise milyarlarca dolar döviz bu haramzadelere verilmez,  ülke kasasında kalırdı.
Evet, bu çoğu Sabetay kökenli monşerleri siz de takip edebilirsiniz. Kendilerini o kadar kolay ele veriyorlar ki. Çocuklar bile bunların fikir olarak öne sürdükleri tezlere gülecektir. Rakı sofralarında aklına gelen hezeyanları, utanmadan televizyonlarda halkın karşısına çıkarak fikir diye millete yutturmaya çalışıyorlar.
Utanmadan ülkemiz yerine İsrail’in menfaatlerini korumayı esas alan bu şebeklerin yüzlerine tükürmek gerekiyor. Lakin bir başka yaramıza neşter vuralım. Bu kadar başarısız bürokratı hala iş başında tutan hükümete de hesap sormak gerekmiyor mu? Bu vatanda adam kalmadı da mı bu beceriksiz kişileri görevlendiriyorsunuz?
Peki! Bu beceriksiz pislikleri bir tarafa bırakalım. Ülkemizin menfaatlerini savunması gereken yüzden fazla devlet üniversitesindeki akademisyen kılıklı soytarılara ne demeli? Uluslar arası sempozyum ve kongrelerde Türkiye’nin tezlerini anlatmaktan aciz bu zavallılar oturdukları koltuğun hakkını verebiliyorlar mı acaba?
Evet, sadece silahlı kuvvetlerde FETÖ temizliği yaparak bu iş olmaz. Başta Sabetay Yahudisi olup vatanımızın menfaati yerine bağlı bulunduğu mason localarının emirlerini yerine getiren arsız bürokratların biran önce devlet bürokrasisinden temizlenmesi gerekiyor. En basit konularda dahi gavur ağzı ile konuşup ülkemizi yerin dibine batıran bu haramzadeleri devletten kovmak gerekiyor. Gitsinler kime hizmet ediyorlar ise ondan maaşlarını alsınlar.
Bize çok iyi yabancı dil bilmese dahi vatanperver devlet adamları gerekiyor. Bunun için imanlı gençlere ve nesillere ihtiyacımız var. Zira Allah’tan korkmayan kuldan utanır mı? İşte şimdi olduğu gibi gider İslam ve Türk düşmanı hainlere hizmet ederler, vesselam…